English (United Kingdom)Serbian (Latin)

Kompletan asortiman alata

Alati

KOMPLETAN FRIGOMEHANIČARSKI ALAT


Na lageru kompletan program alata za frigomehaničare proizvođača Refco, Ite, Imperial, Rotemberger i drugi.

Alat za pertlovanje i proširivanje cevi

Alat za perlovanje više vrsta i proizvođača u svakom momentu na lageru. Prilagođen uslovima montaže i izrađen od najkvalitetnijeg materijala. Standardni alat za perlovanje je od cevi precnika 6mm do 16mm i veci alat, do 19mm.
Alat za proširivanje cevi je izrađen od nerđajućeg čelika, visokog kvaliteta. Na lageru posedujemo alat komplet za perlovanje i proširivanje kao i pojedinačan alat za proširivanje cevi od najmanjih do najvećih prečnika.


*Kliknite na sliku za veći prikaz


Manobaterije i manometri

Freonski manometri i manobaterije za sve vrste instalacija. Pojedinačni freonski  manometri i manobaterije u kombinacijama raznih freona. Posedujemo manometre svih oblika i veličina, od mehaničkih do digitalnih, sa visoko pouzadnom klasom tačnosti. 

*Kliknite na sliku za veći prikaz


Alat za savijanje

Alat za savijanje cevi, u kompletu za razne veličine cevi i pojedinačno. Alat je izrađen od najkvalitetnijeg materijala, vrlo precizan za ručno savijanje takozidnih i debelozidnih cevi. Jednostavan za upotrebu i prilagođen savijanju cevi u svim oblicima.


*Kliknite na sliku za veći prikaz


Alat za sečenje cevi

Na lageru posedujemo noževe svih oblika, proizvođača i prečnika cevi od 3-63 mm. Mali modeli noževa su jednostavno oblikovani, idealni za upotrebu u tesnom prostoru. Veći modeli imaju brzopleti i čvrsti mehanizam, da mogu brzo i lako odseći velike prečnike cevi.  Alat za sečenje sadrži valjke za okretanje i lako podešavanje dimenzije cečenja.

*Kliknite na sliku za veći prikaz


Vakum pumpe i vakuum stanice

Vakuum pumpe su jednostavnog dizajna, lake za nošenje i terenski rad. Pumpe su atestovane za velike klimatizacione i druge specijalizovane oblasti.  Veoma su tihe u radu.

Rekuperatori freona su vrlo bitni u rashladnoj tehnici. Rekuperatori izvlače višak freona iz instlacije. Dizajn je pogodan za terenske radove i proizvedeni su za sve vrste freona. U ponudi izdvajamo posebne stanice za program auto klima.


*Kliknite na sliku za veći prikaz

Termometri

U svakom momentu na lageru imamo sve vrste termometara za merenje temperature. Na lageru imamo digitalne i mehaničke termometre, ugradne, ubodne. Prilagođenu da se da se vrlo poudano koriste u prehrambenoj indutriji, sa velikim rasponom merenja temperature od najnižih do najviših temperatura. Ubodni termometar je idealan za merenje temperature mesa, sira, povrća. Termometri iz naše ponude ispunjavaju sve uslove HACCP standarda.


*Kliknite na sliku za veći prikaz

Aparati za varenje cevi


*Kliknite na sliku za veći prikaz

 

Frigomenahničarski alati Menu

Kontakt

Adresa (veleprodaja):
Eko Elektrofrigo
Pazovački put 65 - 67
11080 Zemun
Srbija
Adresa (maloprodaja):
Eko Elektrofrigo
Tošin bunar 164
11070 Novi Beograd
Srbija
Tel:  +381 11 3757 287, +381 11 3757 288,
+381 64 8222 644;
Fax:  +381 11 3757 289
Tel: +381 11 3191 355,
+381 64 8222 612;
Fax: +381 11 3191 327
E-mail: eef@beotel.rs, office@eef.rs, prodaja@eef.rs, nabavka@eef.rs, tehnika@eef.rs
Web: www.eef.rs

Kontakt forma

Gde se nalazimo:


Kliknite na Eko Elektrofrigo za veći prikaz mape