English (United Kingdom)Serbian (Latin)

EEF Termoizolacija

termoizolacijaBogato iskustvo u projektovanju i izvođenju industrijskih objekata najrazličitije namene govori da je pravilan izbor elemenata termoizolacije osnova i preduslov za besprekorno funkcionisanje svakog rashladnog sistema.

 

Nimalo jednostavan zadatak je pomiriti, sa jedne strane, tehnološke zahteve koje postavlja konkretan sistem, termodinamičke proračune, fizičke osobine materijala i standarde energetske efikasnosti, i sa druge strane, ekonomski aspekt rešenja koji je u današnjoj eri obično prvi argument koji se pred ponuđača postavlja

Za potrebe naših korisnika, Eko ElektroFrigo već dugi niz godina uspešno suočava pomenute aspekte i možemo slobodno reći da nudimo odgovor na sve savremene zahteve, a posebno u sferi termoizolacije kod industrijskog hlađenja.

Kompletno rešenje i montaža termoizolacije na više desetina objekata, od kojih je značajan broj izgrađen po sistemu „ključ u ruke“, je ono što pruža sigurnost kod naših korisnika u pouzdanost i ekonomsku opravdanost investiranih sredstava.

Višegodišnja praksa i saradnja sa vodećim evropskim proizvođačima termoizolacionih elemenata nam je dala mogućnost da napravimo izbor u skladu sa Vašim potrebama uz veoma konkurentne komercijalne uslove!

U našoj ponudi se nalaze:

TERMOIZOLACIONI PANELI
Vršimo planiranje potreba, izrađujemo krojne liste, isporučujemo i ugrađujemo širok spektar sendvič panela sa ispunom zavisno od namene objekta (poliuretan, IPN i kamena vuna).

HLADIONIČKA VRATA
Isporuka i ugradnja svih tipova hladioničkih vrata - klizna, obrtna, manuelna, automatska. Nudimo pomoć pri odabiru prema tehnološkim zahtevima objekta, dimenzionim uslovima, temperaturnim režimima, itd.

MONTAŽNI MATERIJAL
Opšivke, sanitarne lajsne i sve ostale komponente za kvalitetnu ugradnju.

OSTALI ELEMENTI ZA TERMOIZOLACIJU

Trakaste zavese za vrata, rezervni delovi i dr.

I naravno, u svakom trenutku biće nam drago da Vam izađemo u susret sa konsultacijama i predlozima, kako bi Vaša investicija bila sigurna i kratkoročno isplativa.