English (United Kingdom)Serbian (Latin)

Poslovne oblasti

EEF Hlađenje

Dugogodišnje iskustvo u industrjijskom hladjenju je izdvojilo Eko Elektrofrigo kao jednu od vodećih kompanija u ovoj oblasti u Srbiji. Pružamo tehničku podršku , projektovanje i izvodjenje instalacija . U izradi koristimo komponete najpoznatijih proizvodjača : Bitzer , Danfoss , Alfa Laval . Svi sistemi su projektovani i izradjeni po meri korisnika u cilju da maksimalno zadovolje potrebe tehnoloških postupaka.  U skladu sa politikom uštede energije naši sistemi obezbedjuju veliki COP u eksploataciji.

Opširnije...

EEF Klimatizacija

klimatizacijaKlimatizacija objekata po specifičnosti samih instalacija pruža velike mogućnosti za nova rešenja i inovacije u pogledu koncepta i izvođenja.

Opširnije...

EEF Termoizolacija

termoizolacijaBogato iskustvo u projektovanju i izvođenju industrijskih objekata najrazličitije namene govori da je pravilan izbor elemenata termoizolacije osnova i preduslov za besprekorno funkcionisanje svakog rashladnog sistema.

Opširnije...

ULO Tehnologija

Ovaj koncept se zasniva na održavanju kontrolisane  atmosfere u komorama. Skraćenica ULO potiče od „Ultra Low Oxygen“, što u prevodu znači  „ekstremno nizak nivo kiseonika“. Kontrolisana atmosfera omogućava produženo čuvanje  voća i povrća. Podrazumeva se kvalitetno izvođenje samih komora u smislu gasne nepropusnosti, hermetičnosti i korišćenje namenski dizajniranih elemenata (hladioničkih vrata, prozora za nadzor i servis, uvodnika za cevi i kablove...).

Opširnije...